Los del Sol | mobiele muziek en mobiel entertainmentTropische Mobiele Muziek - Los del Sol - Muziekduo


Tropisch duo Los del Sol brengt onweerstaanbare swingende Caribische muziek.
Extreem Hot! Iedereen komt meteen in de juiste stemming met de tropische ritmes van de Salsa, cumbia, Merengue, Son, Bachata, Mambo en Chacha. Alles wordt natuurlijk gebracht met de onmiskenbare sound van Los del Sol.
Zelfs met slecht weer krijgt men de neiging om bikini’s tevoorschijn te toveren! Draaiende heupen, zonnige muziek, dans en entertainment voor een ultiem vakantiegevoel!


Ook de kleintjes worden niet vergeten. Voor de dansertjes wordt in een handomdraai al zingend een ballonfiguurtje gemaakt!

Het optreden vindt plaats met onze mobiele geluidsinstallatie (stroom is niet nodig) Het volume is aanpasbaar.

Steltloper

Let op ! Nieuw : Los del Sol is nu uit te breiden als trio met steltenloper in bijbehorend kostuum. Zie afbeelding.

Deze enthousiaste steltenloper kan het duo Los del Sol versterken met muzikaal entertainment.
In thematisch kostuum zorgt de langbenige muzikant voor een vrolijke noot en voorziet hij de kinderen van leuke ballonfiguurtjes. Ook is hij inzetbaar voor uitdeelacties, welke door de klant aangeleverd kunnen worden.

Los del Sol mobiele Tropische muziek boekt u exclusief bij JB Productions. Los del Sol mobiele Tropische muziek boekt u exclusief bij JB Productions. Los del Sol Mobiele Tropische muziek boekt u exclusief bij JB Productions.

Tropische mobiele muziek boeken of huren? Bel of mail voor meer informatie.


Los del Sol mobiele muziek maakt gebruik van Cookies op de website ter verbetering van onze website. Maakt u verder gebruik van onze website dan gaat u hiermee akkoord.

Meer informatie

Ok